Header 8

Människorna bakom kulissen

Anders Strand
Anders Strand

Entreprenör, samhällsvetare, kulturvetare och samhälls- och kulturanalytiker

Grundare av det gröna samhällsfenoment #GrönOmstart som arbetar för ett ökat inflytande och medlemsdemokrati genom att uppmärksamma gröna idéer, kompetensutveckling och marknadsföring av politikutveckling och gröna individers kreativitet inom och utanför Miljöpartiet de grönas sfär.

Läs mer...

Pia Strand
Pia Strand

Socionom

Jag är grundare av Grön Omstart, administratör och arbetar med grafisk design av forumets bilder. I Miljöpartiet, Norrköping är jag vice kassör. Min livsresa i Sverige började 2010 när jag flyttade hit av anknytningsskäl.

Läs mer...

Lena Wallin
Lena Wallin

Socionom med utvecklingspsykologi, inom kommunikation, varumärken och marknadsföring, omvärldsanalys, miljö specifikt klimat, foto

​57 år, utbildad socionom med utvecklingspsykologi, inom kommunikation, varumärken och marknadsföring, omvärldsanalys, miljö specifikt klimat, foto. Bor på Österlen där jag äger en bit mark. Driver småskaliga pollinatörs- och fjärilsprojekt. Arbetar nu med beteendefrågor relaterat till hållbar konsumtion på kommunal nivå. Medlem i mp.

Läs mer...

Oskar Richardsson
Oskar Richardsson

Habiliteringspedagog och fd. medlem i Miljöpartiet Mölndal

Jag var medlem i Miljöpartiet mellan 2009 och 2016

Läs mer...

Martin Blaus
Martin Blaus

Naprapat och egenföretagare

Hej! Jag heter Martin Blaus, är 44 år och bor i Åkersberga.
Jag är legitimerad Naprapat och egenföretagare sedan 20 år.
Uppdrag i MP: Styrelseledamot i MP Österåker. Ersättare i byggnadsnämnden.

Läs mer...

Joakim Löf
Joakim Löf

Psykolog och psykoterapeut

Aktiv i MP Stockholm och har engagerat mig som ersättare i stadsdelsnämnden Hägersten/Liljeholmen, som regionombud kring sjukvårdsfrågor och som kongressombud 2016 då jag tillsammans med partikamrater lade fram två motioner om en mer generös flyktingpolitik som fick ett bra stöd på kongressen.

Läs mer...

Aron Knifström
Aron Knifström

Beskrivning kommer inom kort.

Läs mer...